Despre Noi

Home » Activitati Locale

Pensiunea Ohana

Descoperă comorile secrete din ținutul Făgărașului

Aventura începe cu mult entuziasm de la Ohana, iar traseul se continuă presărat cu surprize din cele mai plăcute, deoarece Ținutul Făgărașului este o sursă inepuizabilă de experiențe unice.

De la drumeții pe poteci spectaculoase, plimbări cu bicicleta prin pădure alături de cei dragi, momente de reculegere în liniștea mânăstirilor locului sau încărcate de istorie în cadrul muzeelor din zonă, până la aspectul magic al Castelului de Cob din Valea Zânelor sau traseele din copaci care fac inima să bată mai repede la Aventura Park Drăguș.

Drumeții

Frumusețea Munților Făgăraș se dezvăluie în fiecare anotimp celor care străbat traseele încărcate de farmec și presărate cu specii unice de plante și flori. Aici poți admira formațiunile geologice similare Marelui Canion și poți hoinări cu un rucsac în spate și entuziasm la pachet.

Vacanțe relaxante

Călătorile alături de cei dragi sunt pline de aventură și libertate atunci când admirați împreună peisajele montane de pe bicicletă. Iar în momentele de pauză binemeritată, nimic nu este mai gustos decât un picnic luat în tihnă pe una din pajiștele cu iarbă mătăsoasă.

Răgaz și tihnă

Vizitează cetatea Făgăraș și mănăstirele locului, simboluri ale rezistenței creștin-ortodoxe, dar și muzeul unic de icoane pe sticlă și cărți vechi, muzeul Bruckenthal și Templul Ursitelor. Poposește la Sâmbăta de Sus și află legenda părintelui Arsenie Boca.

Locuri de poveste

Desprins parcă dintr-un tărâm de basm, Castelul din Valea Zânelor așteaptă să-i descoperi formele inedite. Sursă de inspirație pentru cei care vor să trăiască eco, acest castel este o dovadă vie că elementele naturale (cob) și arhitectura jucăuș-feminină pot face casă bună.

Activități recreative

La Park Aventura Drăguș poți să-ți testezi curajulși rezistența pe traseeledin copaci, să faci o pauză pentru a trage cu arcul, să escaladezi peretele special amenajat, să simți adrenalina pe zip-line sau să te joci cu prietenii mini golf și paintball.

Skiat & snowboard

Pârtia de ski pentru începători Drăguș este locul ideal unde poți exersa pe aproximativ 500 m (alături de instructori) arta de a skia sau de a face snowboard iarna. Este echipată cu instalație de teleski, de zăpadă artificială, de iluminat nocturn si centru de închiriere echipamente.

Peisaje spectaculoase

Transfăgărășan, considerat cel mai frumos drum din România, te poartă șerpuitprin peisaje spectaculoase pe cei 151 de kilometri și urcă până la altitudinea maximă de 2042 de metri, la Bâlea Lac. Pe acest traseu, te poți opri să vizitezi Curtea de Argeș, Cetatea Poenari și Barajul Vidraru.

Pescuit&păstrăvării

Păstrăvăria de la Albota, îngrijită de oameni gospodari, te primește oricând cu pește proaspăt, gătit așa cum trebuie. Te poți plimba în voie pe tot domeniul și poți urmări fluxul de creştere al păstrăvilor. Dacă tot ajungi aici vizitează carmangeria, afumătoarea şi brutăria, toate pline de bunătătți.

Sate pitorești

Vizitează satele românești de pe marginea Oltului, precum Rucăr-Făgăraș, șiintră într-o lume a tradiției și a bunuliu gust, unde panorama extraordinarăîți însoțește fiecare pas. Descoperă atmosfera de odinioasră a satelor, dar și gustul de demult al bucatelor tradiționale, preparate ca altădată.

Pensiunea Ohana

CAMERE

Recenzii Clienti

Testimoniale

Chiru Catalin

Gazda extraordinara, oameni simpli, curatenie, loc in curte cat vrei, liniste, recomand cu încredere!!!

Ionuț Goilă

O locație minunată, o gazda primitoare și călduroasă locul perfect pentru a te relaxa și rupe de greutățile de zi cu zi.Va mulțumim și vom revinii cu drag mereu!👏

Armando Valentin Radulescu

Locul are o energie aparte,gazdele minunate,curatenie caldura si mancarea foarte buna!Recomand cu drag pentru o vacanta deosebita!

Call Now Button