Meniu Mancare

Home » Meniu Mancare

Pensiunea Ohana

Meniu Mancare

Tradiție, influențe continentale și rafinament

Meniul Ohana, presărat cu bucate delicioase, preparate din ingrediente naturale, locale, bine alese, transformă orice masă într-o călătorie savuroasă în lumea bunului gust.

Brânză maturată cu nuci, de la Cund

Brânză ca odinioară, preparată din laptele bun de la văcuțe crescute în libertate, pe pășuni înverzite, hrănite cu ierburi și mirodenii. 100% natural/ organic.

Caș dospit, de la Valea Moldoviței

Bine scurs, cașul păstrează gustul autentic al celui de altădată, făcut de bunici în tihnă, cu respect față de natura și animale. 100% natural/ organic.

Cașcaval de capră, de la Suceava

Delicatesă autohtonă, cașcavalul de capră merge bine cu o salată de vară sau servit cu dulcețuri preparate în casă, cu drag de localnici.100% natural/ organic.

Pate de casă din ficat de pasăre, cu vin și mirodenii

Pateul de pasăre servit la Ohana este preparat după o rețetă neaoș românească, îmbunătățită cu mirodenii delicate și un vin rafinat pentru gusturi distinse.

Quiche cu ciuperci de pădure și brânză Gruyere

Ciupercile de pădure, culese cu grijă de cunoscători, conferă acestui quiche o aromă căruia puțini îi pot rezista, iar brânza Gruyere complimentează cu un gust delicat de nuci preparatul.

Pulpe confiate de rață

Pregătite în untură proprie, pulpele de rață capătă un gust robust de usturoi și cimbru. Se pot servi cu un piure catifelat de cartofi sau cu varză călită.

Cartofi copți în untură de rață

Cartofi fragezi, gătiți cu pricepereși migală în untură de rață, asezonați cu mirodenii alese, de pe plaiuri romenști culese.

Sarmale de porc cu cimbru și afumătură

Pentru cei care iubesc sărbătorile de iarnă, meniul Ohana îi surprinde în orice sezon cu porții zdravene de sarmale, pregătite ca la mama acasă.

Sarmale de curcan în foi de viță de vie

Pentru pofticioșii atenți la calorii, Ohana pregătește sarmale ușoare de curcan, înfășurate cu drag în foi de viță.

Chec franțuzesc cu iaurt și fulgi de migdale

O masă pe cinste se încheie mereu cu un dulce pregătit cu dragoste, iar dacă sunt și copii prin preajmă, checul pufos din iaurt cremos și fulgi de migdale se va bucura de succes.

Pensiunea Ohana

CAMERE

Recenzii Clienti

Testimoniale

Chiru Catalin

Gazda extraordinara, oameni simpli, curatenie, loc in curte cat vrei, liniste, recomand cu încredere!!!

Ionuț Goilă

O locație minunată, o gazda primitoare și călduroasă locul perfect pentru a te relaxa și rupe de greutățile de zi cu zi.Va mulțumim și vom revinii cu drag mereu!👏

Armando Valentin Radulescu

Locul are o energie aparte,gazdele minunate,curatenie caldura si mancarea foarte buna!Recomand cu drag pentru o vacanta deosebita!

Call Now Button